Оголошення про відкриття реєстрації на отримання разової грошової допомоги

0

Реєстрація на отримання разової грошової допомоги у розмірі 3000 гривень для:

  • цивільних осіб, які зазнали поранення в результаті бойових дій та потребують кошти на лікування/реабілітацію;
  • членам сімей  загиблих цивільних осіб.

На жаль,  ми маємо можливість фінансово  допомагати тільки тим, хто найбільш постраждав через збройну агресію Російської Федерації в Україні.

На сьогоднішній день ми уже надали грошову допомогу 943 нашим громадянам. Усього, до березня 2023 року маємо змогу надати грошову допомогу 1776 постраждалим особам.
Після того, як буде зареєстровано кількість осіб, яким ми маємо змогу допомогти приблизно за місяць, реєстрація буде припинена. Після оброблення реєстру, реєстрація буде відновлена і ми напишемо про це на нашій офіційній сторінці у Facebook  https://www.facebook.com/po.bluebird.

  • ВАЖЛИВО! При наданні допомоги перевага буде надаватися жінкам, людям пенсійного віку та людям з інвалідністю. Тому, наприклад, якщо допомогу потребує цивільний чоловік, якого було поранено, що не являється особою з інвалідністю чи пенсійного віку то реєструватися на отримання грошової допомоги краще його дружині або мамі, сестрі тощо.
  • ВАЖЛИВО! На одну родину ми можемо надати тільки одну допомогу. Не потрібно реєструвати усіх членів вашої родини.
  • Увага! ГО “Блакитний птах” надає грошову допомогу тільки тим особам, що  зареєструвалися  у нашій електронній формі. По телефонних дзвінкам чи повідомленням ми не надаємо грошову допомогу.  Виключеннями з цього правила (реєстрація в електронній формі), може бути тільки – перенаправлення осіб від волонтерів, інших національних та міжнародних організацій, у разі гострої потреби в нашій допомозі.

Особи, які зазнали поранення в результаті бойових дій та потребують кошти на лікування/реабілітацію та родини загиблих цивільних осіб можуть зареєструватися для отримання разової грошової допомоги у розмірі 3000грн. за посиланням

  • ВАЖЛИВО! Заповнення цієї форми не гарантує отримання вами грошової допомоги. З огляду на наявні в організації фінансові ресурси, допомога буде надаватися тільки тим людям, хто зараз перебувають у найбільш вразливому становищі через фінансові труднощі.
  • ВАЖЛИВО! При наданні грошової допомоги «Блакитний птах» дотримується норм законодавства в Україні, інформація про надання грошової (благодійної) допомоги буде передано в податкову інспекцію, але ця сума  допомоги ( 3000 грн), згідно з діючим законодавством не потребує сплати податків.

Особам, щодо яких буде прийнято рішення про надання допомоги, необхідно буде надати нам наступні документи:

  1. Письмове звернення про прохання/згоду отримати грошову допомогу;
  2. Копія паспорту (1,2,11 сторінки);
  3. Копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  4. Реквізити банківського рахунку;
  5. Згоду на обробку та використання персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Організація раз на тиждень (зазвичай у п’ятницю) здійснює перерахування грошової (благодійної) допомоги на банківські рахунки тих осіб, яким ми маємо можливість надати  допомогу у відповідний період.

Фото Sostav.ua

Share.

About Author

Comments are closed.